Sulihírek

Karácsonyi köszöntő 2017. dec. 15.

Írta: Keresztesi Ildikó on .

https://www.facebook.com/pg/sulifarkasd/photos/?tab=album&album_id=1690911167597266

 

Engedjék meg, hogy az év végéhez közeledve köszönetet mondjunk mindazoknak, akik egész évben segítették iskolánk és óvodánk munkáját. Kívánunk mindenkinek szeretetteljes, áldott karácsonyt, békés, boldog, eredményekben gazdag új évet! Az elkövetkezendō esztendōben is a szeretet és az összefogás jellemezze mindennapjainkat! Áldott, békés szeretetteljes karácsonyt és boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Az óvoda és az iskola tanulói és tantestülete

 

 

Mikulás a falunkban

Írta: Deák Denisza on .

December 9-én községünk legkisebbjei izgatottan várták a községi hivatal előtt a Télapót. A vidám ünnepséget már 17. alkalommal rendezte meg a Forcas polgári társulás. Az óvodások, kisiskolások nagy ujjongással fogadták a Mikulás érkeztét, majd versekkel, dalokkal köszöntötték. Végül a csemetéket Télapó és segédje, a krampusz,  csomaggal és almával ajándékozta meg. Köszönjük Mikulás! Reméljük, hogy jövőre is ellátogat hozzánk.

Anyanyelvi verseny

Írta: Pásztor Judit on .

2017. december 7-én iskolánk tanulói két kategóriában versenyeztek Vágsellyén az anyanyelvi vetélkedő keretén belül. Az I. kategóriában Mészáros Dóra, Molnár Krisztina Ildikó, Szalai Zsolt, a II. kategóriában Kovács Zsófia, Panyik Eszter és Tóth Rebeka képviselték iskolánkat. Mészáros Dóra 3. helyen végzett saját kategóriájában. Gratulálunk!

Mesemondó fesztivál 2017

Írta: Darázs Andrea on .

2017. november 27-én került megrendezésre iskokánkon az Anyanyelv Hete keretén belül a Mesemondó fesztivál iskolai fordulója. Bátor kis mesemondóink nagyon ügyesek voltak, gratulálunk nekik! Zsigárdon Kiss Lilla és Seres Dominik képviselte iskolánkat.