Március a könyv hónapja

Írta: Schimek Tamara. Beküldve: Hírek

Számos előnye van modern világunknak, ám egyik hátránya, hogy a gyerekek a számítógépek világában keveset olvasnak. Iskolánkban mindig nagy hangsúlyt helyeztünk az olvasás megszerettetésére, az értő olvasás fejlesztésére. Ennek kapcsán ma az osztályfőnöki órán a könyvhónap alkalmából közösen olvastunk Fellinger Károly versesköteteiből.

On line biztonságosan

Írta: Schimek Tamara. Beküldve: Hírek

Kérem a Tisztelt Szülőket, hogy töltsék ki holnapra a hazaküldött nyomtatványokat, mellyel engedélyezik, hogy gyermekük részt vegyen pénteken az "on line biztonságosan" előadáson. Köszönöm

Influenza járvány

Írta: Schimek Tamara. Beküldve: Hírek

Kedves Szülők! Tudatjuk Ōnökkel, hogy a Nyitrai Közegészségügyi Hivatal HDM/A/2019 00579-Pet számú rendelete alapján 2019. február 12-ig az ISKOLA a magas számú megbetegedések miatt zárva tart. Az oktató-nevelō munka 2019. február 13-án, szerdán kezdōdik. Megértésüket köszönjük!

Szánkózás

Írta: Schimek Tamara. Beküldve: Hírek

Szánkózási lehetőség! Jövő hét szerda, Csehin, buszköltség 5 euró. Szánkózásra alkalmas csizma / hócsizma /, ruha / sínadrág / kötelező- tehát ami nem ázik át!!! Aki szeretne jönni, kérem holnapra jelezze.

Madarak etetése

Írta: Schimek Tamara. Beküldve: Hírek

Kevés ember tudja közömbösen szemlélni a fagyos, téli napokon eleséget kereső madarakat. A tél számunkra, emberek számára is nagy kihívás, és érezzük, hogy bizony a természetben milyen nagy erőpróba lehet. Mi saját készítésű madáretetőkkel segítünk a madaraknak.