Heti tudnivalók

Írta: Schimek Tamara. Beküldve: Hírek

Szerdán főpróba a kultúrházban, a gyerekek reggel jöjjenek oda 8:45-re. Aki nem szeretne visszamenni délben az iskolába, jelentkezzen ki ebédről. Kb. délben végzünk, a hazajárók onnan mehetnek haza. Tízórait kell csak hozni.

Holnap kedd lesz osztályfőnöki óra.

Csütörtök: a gyerekeknek 5 óra lesz megtartva. Este 17:40-re kell jönni a kultúrház éttermébe.Edina és Lilla 17:30-ra legyen ott. Ruha: Fiúknak haza adom+ sportcipő Lányok: ott kapják meg+ testszínű harisnya,sportcipő / cvičky. A hajat kérném fönt összefogni sima gumival. Néptánc / Edina, Lilla / befont haj, ruhát viszem, testszínű harisnya, félcipő. Pénteken ismétlődik minden!

Osztálykirándulás

Írta: Schimek Tamara. Beküldve: Hírek

Az osztálykirándulást a veszprémi állatkertbe tervezzük. Az ára maximum 30 euró lenne, ami az utat, belépőket és ebédet tartalmazná. Pontos árat jövő héten tudok mondani, ha felmértük a jelentkezést. Ezért kérem jelezzétek max. holnap estig, ki jönne! Köszönöm

Március a könyv hónapja

Írta: Schimek Tamara. Beküldve: Hírek

Számos előnye van modern világunknak, ám egyik hátránya, hogy a gyerekek a számítógépek világában keveset olvasnak. Iskolánkban mindig nagy hangsúlyt helyeztünk az olvasás megszerettetésére, az értő olvasás fejlesztésére. Ennek kapcsán ma az osztályfőnöki órán a könyvhónap alkalmából közösen olvastunk Fellinger Károly versesköteteiből.

On line biztonságosan

Írta: Schimek Tamara. Beküldve: Hírek

Kérem a Tisztelt Szülőket, hogy töltsék ki holnapra a hazaküldött nyomtatványokat, mellyel engedélyezik, hogy gyermekük részt vegyen pénteken az "on line biztonságosan" előadáson. Köszönöm

Influenza járvány

Írta: Schimek Tamara. Beküldve: Hírek

Kedves Szülők! Tudatjuk Ōnökkel, hogy a Nyitrai Közegészségügyi Hivatal HDM/A/2019 00579-Pet számú rendelete alapján 2019. február 12-ig az ISKOLA a magas számú megbetegedések miatt zárva tart. Az oktató-nevelō munka 2019. február 13-án, szerdán kezdōdik. Megértésüket köszönjük!