Sulihírek

Online oktatás - FONTOS információk!

Írta: Keresztesi Ildikó on .

Tisztelt Szülők, Kedves Tanulók!
A múlt héten próbaüzemmódban dolgoztunk a GOOGLE CLASSROOMBAN. Mától a tanulók megkapják a feladatokat a virtuális osztályteremben (1-3. osztályok egyéb formában- osztályfőnök utasításai alapján) Igyekszünk a legfontosabb tananyagokra összpontosítani, több időt hagyni a felkészülésre. Tudjuk, hogy nem rendelkezünk egyforma körülményekkel. Azoknak a tanulóknak, akiknek nincs internet hozzáférésük, nyomtatott formában juttatjuk el a feladatokat péntekenként. Ha nem találunk senkit otthon, akkor a postaládába tesszük. Akik bejelentkeztek az online platformba, azok ott kapják az összes feladatot. Felhívjuk minden tanuló figyelmét, hogy a kapott feladatokat meg kell csinálni. Ha bárkinek kérdése van, nyugodtan forduljon az osztályfőnökhöz. Minden kolléga elég időt hagy a tanulóknak a feladatok megoldására és visszaküldésére. A visszaküldött feladatok evidálva vannak a rendszerben. (akik feladatlapon dolgoznak, azok az összegyűjtött feladatlapokat leadják, amint iskolába megyünk). Minden tanulónak ajánljuk a rendszeres munkát, ne hagyjátok, hogy összegyűljön egyszerre sok, rendszeresen dolgozzatok, tanuljatok! Ha valamit nem tudtok, bátran kérdezzetek. Hamarosan online is kapcsolatba lépnek veletek a tanító nénik és a tanító bácsi.
Amennyiben technikai nehézségetek adódna, bátran keressétek fel Szarka Bea tanító nénit mailben, vagy akár telefonon. (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
További információk az: https://www.ucimenadialku.sk/ oldalon találhatóak.
Kedves Tanulók! Alakítsatok ki egy rendszert, hogy legyen idő a tanulásra és a pihenésre egyaránt. Vigyázzatok magatokra és egymásra!
Keresztesi Ildikó