Sulihírek

FIGYELEM! (2021. április 12-től)

Írta: Keresztesi Ildikó on .

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

Iskolánk vezetősége örömmel tudatja, hogy fenntartónk határozata értelmében 2021. április 12-től /hétfőtől/ újra elkezdődik a jelenléti oktatás az alsó tagozatos tanulók számára, valamint 5 fős csoportokban a 9. osztály számára. Az óvoda, az iskolai klub és az iskolakonyha is a megszokott módon fog működni.

A jelenléti oktatás feltételei:

• A törvényes képviselők  és a 9. osztályos tanulók 7 napnál nem régebbi negatív teszt eredménye. (osztályfőnökök ellenőrzik hétfő reggel) A község biztosítja a tesztelést.

• A fertőzésmentességről szóló becsületbeli nyilatkozat, a feltüntetett linken a csatolmányban, valamint az iskola portáján található meg. Az alsó tagozatos tanulóknak nem kötelező a negatív teszteredmény felmutatása.

 

Az iskolában a higiéniai szabályok betartása, így a védőmaszk viselete kötelező. Az alsó tagozaton a gyerekeknek nem kötelező az FFP2 típusú maszkok használata sem az iskola bel-, sem külterületein/, viszont a 9. osztályos tanulóknak igen. .

A szülők az iskola épületébe nem léphetnek be, csak az ajtóig kísérhetik gyermeküket (ez érvényes a tanítás utáni időre és a délutáni napközis foglalkozásra is).

A karanténban lévő család gyermeke nem jöhet iskolába (még ha tünetmentes, akkor sem).

 

Az osztályfőnönök hamarosan informálják Önöket a kezdéssel és annak feltételeivel kapcsolatban.

Az 5-8. évfolyam tanulói továbbra is távoktatásban részesülnek.

Szeretettel várunk mindenkit!


(8 a melléklet)

https://www.minedu.sk/25896-sk/navrat-do-skol-2021-aktualizovany-k-6-4-2021/